Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas

Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas

4.3 140 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1000 g de carrilleras de cerdo ibérico
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de vino tinto
  • 130 g de vino dulce (Oporto, Pedro Ximénez, etc.)
  • 75 g de pasas sin semillas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 58.04 g
Kalorie 2596 kJ / 621 kcal
Tłuszcz 37.59 g
Błonnik 1.44 g
Węglowodany 10.56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...