Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de ramilletes de coliflor
- 200 g de zanahoria cortada en rodajas
- 200 g de tallos de apio en trozos
- 200 g de pimiento verde italiano sin semillas, en trozos
- 6 cebolletas (sin la parte verde)
Salmuera
- 250 g de sal gorda
- 1300 g de agua
Encurtido
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- 4 clavos
- 1000 g de vinagre de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1042 kJ / 249 kcal
- Białko
- 6.08 g
- Węglowodany
- 18.49 g
- Tłuszcz
- 1.25 g
- Błonnik
- 9.44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Repollo salteado
25min
Calabacín confitado
40min
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Acelgas con tomate
30min
Guiso de verduras
45min
Sopa de verduras
50min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Remolacha fermentada
72 Std.
Setas en aceite
1 Std. 40 Min
Papillote de pencas de acelga
30min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Membrillo con agaragar
2h 35min