Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de pulpa de melón cantaloupe en trozos (reserve 20 láminas muy finas)
- 1 cucharadita de sal
- 12 ramitas de menta fresca (opcjonalnie)
- 6 lonchas de jamón ibérico cortadas muy finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 83 kJ / 20 kcal
- Białko
- 0.83 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 0.19 g
- Błonnik
- 0.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa fría de melón
10min
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Piruletas de parmesano y jamón
1h
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15 min.
Steak tartare
30min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Crema fría de tomate y albahaca
5min