Salsa de queso de cabra

Salsa de queso de cabra

4.5 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g

Składniki

  • 100 g de queso de cabra en rulo
  • 150 g de queso fresco batido desnatado
  • 1 cucharada de miel
  • 4 - 6 gotas de salsa inglesa (opcjonalnie) (p. ej. Perrins®)
  • 1 cucharada de brandy
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 10 hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
    1 cucharada de cebollino fresco, (cortadas en tiras finas)

Wartości odżywcze na 50 g

Sód 202.8 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 327 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...