
Urządzenia i Akcesoria
Salsa de queso de cabra
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
300 g
Składniki
-
100 g de queso de cabra en rulo
-
150 g de queso fresco batido desnatado
-
1 cucharada de miel
-
4 - 6 gotas de salsa inglesa (opcjonalnie) (p. ej. Perrins®)
-
1 cucharada de brandy
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10 hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
202.8 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
327 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ensaladas y aliños
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania