Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (opcjonalnie)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
lub 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 29.66 g
- Węglowodany
- 15.24 g
- Tłuszcz
- 30.43 g
- Błonnik
- 0.57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa Blue cheese
5min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Salsa de queso azul
10min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2h 45min
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Flan de queso con mousse de arándanos
1h
Salsa de queso cheddar
10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min