Sauce aigre-douce aux poivrons

Sauce aigre-douce aux poivrons

4.8 17 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

  • 50 g de raisins secs de Smyrne
  • 200 g d'eau tiède
  • 100 g d'oignons blancs coupés en quatre
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 50 g de vinaigre de vin
  • 200 g de tomates coupées en quartiers
  • 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 2 - 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 25 g de sucre en poudre
  • 1 petit morceau gingembres frais râpé (env. 1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 383 kJ / 91 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...