Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ ananas frais, coupé en morceaux (320 g env.)
- 1 mangue mûre, pelée et coupée en morceaux (460 g de chair env.)
- 100 g de lait de coco
- 30 g de purée d'amande complète
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 571 kJ / 135 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Crevettes exotiques coco-gingembre
20 min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Soupe froide avocat-coco
10min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Gaspacho mangue-avocat
10min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3 Std. 20 Min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Mousse fruits de la Passion
2h 30min