Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 茄子 ,切圓片(厚約1公分)
- 60 克 帕瑪森起士 (塊狀)
- 100 克 洋蔥
- 10 克 蒜頭
- 20 克 橄欖油
- 200 克 豬絞肉
- 400 克 罐裝切碎蕃茄 (含液體)
- 120 克 紅酒
- 1 茶匙 乾燥奧勒岡
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 紅扁豆 ,預先浸泡30分鐘,瀝乾
- 25 克 奶油
- 330 克 牛奶
- 25 克 低筋麵粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2077.5 kJ / 497.5 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 7.5 g