
Urządzenia i Akcesoria
扁豆茄子千層派
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
茄子 ,切圓片(厚約1公分)400 克
-
帕瑪森起士 (塊狀)60 克
-
洋蔥100 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油20 克
-
豬絞肉200 克
-
罐裝切碎蕃茄 (含液體)400 克
-
紅酒120 克
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
紅扁豆 ,預先浸泡30分鐘,瀝乾100 克
-
奶油25 克
-
牛奶330 克
-
低筋麵粉25 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
497.5 kcal /
2077.5 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超級穀物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan