Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de cerises bien mûres
- 300 g de fraises bien mûres
- 1 citron jaune non traité, épluché et épépiné
- 60 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'agar-agar
- 2 c. à soupe d'édulcorant en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 390.6 kJ / 93.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 min
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de cerises
2h 30min
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Confiture pêche-myrtille
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de figues
1 godz. 30 min