Confiture abricot-amande à la rose

Confiture abricot-amande à la rose

4.9 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 bocaux

Składniki

  • 1000 g d'abricots frais dénoyautés
  • 600 g de sucre en poudre
  • 50 g de jus de citron
  • 100 g d'amandes émondées
  • 20 g d'eau de rose
  • 1 c. à café d'arôme d'amande amère

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 8.3 g
Kalorie 3592 kJ / 859 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 8.5 g
Węglowodany 176.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...