Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- le zeste de 2 oranges non traitées, non traitées
- le zeste d'un citron vert, non traité
- 800 g de sucre en poudre
- 600 g d'oranges, pelées à vif
- 360 g de pamplemousse, pelé à vif
- 70 g de citrons verts, pelés à vif (1-2 citrons)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1356.5 kJ / 318.5 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 78.8 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marmelade de clémentines
40min
Confiture de Noël à l'orange
1 Std.
Confiture ananas-gingembre
35min
Confiture fruits secs et agrumes
30min
Confiture melon-anis
6h
Confiture abricot-amande à la rose
6 Std. 45 Min
Confiture d'abricots
6h
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Marmelade de citron
45min