Urządzenia i Akcesoria
Beef and Beer Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef and Beer Pie
-
corn starch½ oz
-
water1 oz
-
olive oil divided1 ½ oz
-
beef meat (stew cut) cubed (1 in.), divided21 oz
-
salt divided1 tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinch
-
onion in pieces5 oz
-
leek sliced5 oz
-
brown ale11 ½ oz
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
Pastry and Assembly
-
all-purpose flour5 oz
-
unsalted butter cold, cubed2 oz
-
large egg1
-
salt½ tsp
-
egg yolk lightly whisked, for glazing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1131.8 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
2682.2 kJ /
641.1 kcal
Tłuszcz
32.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min