
Urządzenia i Akcesoria
Petits flans pâtissiers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
de lait250 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.250 g
-
de sucre en poudre170 g
-
de farine de blé et un peu pour le plan de travail50 g
-
jaunes d'œufs5
-
bâton de cannelle1
-
de zeste de citron râpé2 - 3 c. à café
-
pâtes feuilletées maison2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
304 kcal /
1271 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et pâtisseries
10 Przepisów
Francja
Francja