Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Białko
- 40.4 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozze al vino bianco
40min
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Capriolo alla valdostana
1h 45 min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1hod.
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Costine in umido
1h 20 min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min