Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi

Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi

3.7 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Crema chantilly
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 55 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 1 uovo
Terminare la preparazione
  • 8 fette di pandoro tagliate orizzontalmente
  • 200 g di frutti rossi misti freschi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0.4 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1572.6 kJ / 421.5 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 56.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...