Wersje kompatybilne
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema chantilly
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 55 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 8 fette di pandoro, tagliate orizzontalmente
- 200 g di frutti rossi misti freschi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1572.6 kJ / 421.5 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 0.4 mg
Alternatywne przepisy
Biscotti da appendere
3óra 10p
Torta alle fragole
2óra
Cioccolata calda zucca e crème brûlée
20p
Muffin ad alberello natalizio
1h 20min
Cotechino alla Wellington
6h
Tartellette alle fragole
1h 20min
Tiramisù al pandoro
4h
Tortini cioccolato e lamponi con glassa al burro
1h
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5óra
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 godz. 30 min
Tronchetto al tiramisù
4h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20p