Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
TM31 TM5

Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi

3.8 (27 ocen)

Składniki

Crema chantilly

  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di latte intero
  • 55 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
  • 30 g di amido di mais (maizena)
  • 1 uovo

Terminare la preparazione

  • 8 fette di pandoro, tagliate orizzontalmente
  • 200 g di frutti rossi misti freschi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1572.6 kJ / 421.5 kcal
Białko
11.3 g
Węglowodany
56.3 g
Tłuszcz
17.3 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
2.8 g
Sód
0.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy