Wersje kompatybilne
Stella di pandoro tostato con crema diplomatica e frutti rossi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema chantilly
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 55 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 8 fette di pandoro, tagliate orizzontalmente
- 200 g di frutti rossi misti freschi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1572.6 kJ / 421.5 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 0.4 mg
Alternatywne przepisy
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30min
Frittelle all’uvetta
30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Torta mimosa gelato
3h 30min
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12j
Torta semifreddo all’ananas (senza lattosio)
4 Std. 40 Min
Tiramisù allo zabaione
7h
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Cake Pops pasquali
2h
Tiramisù limone e amaretti
45 min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min