Urządzenia i Akcesoria
Baked Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Festive Fare
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Blue Cheese Dressing
5 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Jalapeño Poppers
1 godz.
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Cantina Salsa
5 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min