Urządzenia i Akcesoria
Baked Crab Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
fresh baguette in slices (1 in.)1
-
parsley leaves only3 sprigs
-
green onion in pieces (1 in.)1
-
cream cheese cubed8 oz
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
canned lump crab meat drained8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Festive Fare
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Marsala
40 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min