Baked Crab Dip

Baked Crab Dip

4.5 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 portions

Składniki

  • Monterey Jack cheese cubed
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter diced
    1 ½ oz
  • fresh baguette in slices (1 in.)
    1
  • parsley leaves only
    3 sprigs
  • green onion in pieces (1 in.)
    1
  • cream cheese cubed
    8 oz
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ¼ tsp
  • canned lump crab meat drained
    8 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 227 kcal / 950 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...