Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'huile d'olive
- 6 gousses d'ail
- 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 100 g de vin blanc
- 120 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1309.8 kJ / 314.7 kcal
- Białko
- 26.7 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet basquaise
50 Min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1 Std. 10 Min
Crevettes sautées au porto
30 Min
Lasagne de tortillas au bœuf et aux poivrons
1 Std.
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Poulet aux poivrons
55 min
Ailerons de poulet marinés
1h 30min
Poulet à l'algérienne
40 min
Poulet aux oignons, olives et poivron, riz vapeur
1 Std.
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45 Min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Crevettes à la chermoula
40 min