Poulet à l'ail

Poulet à l'ail

4.7 1.5K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 50 g d'huile d'olive
  • 6 gousses d'ail
  • 1000 g de pilons de poulet, avec la peau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 100 g de vin blanc
  • 120 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26.7 g
Kalorie 1309.8 kJ / 314.7 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...