
Urządzenia i Akcesoria
Poulet à l'ail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
d'huile d'olive50 g
-
d'ail6 gousses
-
de pilons de poulet, avec la peau1000 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
d'herbes de Provence déshydratées1 c. à café
-
de vin blanc100 g
-
d'eau120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
314.7 kcal /
1309.8 kJ
Białko
26.7 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
1.5 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°18
40 Przepisów
Francja
Francja