Poulet à l'ail

Poulet à l'ail

4.7 1.4K oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'ail
    6 gousses
  • de pilons de poulet, avec la peau
    1000 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • de vin blanc
    100 g
  • d'eau
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314.7 kcal / 1309.8 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...