Boulettes de poulet au parmesan

Boulettes de poulet au parmesan

4.6 663 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pièces

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'ail
    1 gousse
  • de blanc de poulet coupé en morceaux
    400 g
  • œuf
    1
  • de moutarde forte
    20 g
  • de chapelure
    6 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'herbes de Provence
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 101.5 kcal / 423.4 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 5.8 g
Węglowodany 4.5 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...