Boulettes de poulet au parmesan

Boulettes de poulet au parmesan

4.6 708 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
16 pièces

Składniki

  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de blanc de poulet coupé en morceaux
  • 1 œuf
  • 20 g de moutarde forte
  • 6 c. à soupe de chapelure
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 7.7 g
Kalorie 423.4 kJ / 101.5 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...