
Urządzenia i Akcesoria
BBQ醬烤肋排
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
醃漬肋排
-
豬肋排 (約6大支)1000 克
-
白酒30 克
-
醬油15 克
-
蜂蜜15 克
-
乾燥月桂葉2 片
BBQ醬汁
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
黑胡椒粗粒1 茶匙
-
乾燥迷迭香1 茶匙
-
黑糖45 克
-
白醋50 克
-
醬油50 克
-
A.1.牛排醬50 克
-
番茄醬180 克
蒸烤
-
水1000 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
3794 kcal /
15858.9 kJ
Białko
193.1 g
Tłuszcz
254.8 g
Węglowodany
172.9 g
Błonnik
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan