
Urządzenia i Akcesoria
Schweinefilet mit Senfsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Schweinelende in Scheiben (1 cm)450 g
-
Champignons in Scheiben100 g
-
Wermut trocken75 g
-
Milch100 g
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Knoblauchzehe1
-
grobkörniger Senf2 TL
-
scharfer Senf1 TL
-
Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)1
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack1 Prise
-
Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt2 EL
-
Speisestärke1 geh. EL
-
frische Petersilie abgezupft, zum Garnieren2 - 3
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
961 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks