
Urządzenia i Akcesoria
Geflügel-Ragout von der Keule
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Hähnchenschenkel, mit Haut350 - 450 g
-
Wasser1000 g
-
Salz1 TL
-
Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Butter40 g
-
Mehl40 g
-
Zitrone, unbehandelt 1 TL Schale fein abgerieben, 30 g Saft ausgepresst1
-
Estragon abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren2 Stängel
-
Zucker1 Prise
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat2 Prisen
-
Sahne150 g
-
Schwarzwurzeln TK, aufgetaut oder aus dem Glas, abgetropft640 g
-
Eigelb2
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
623 kcal /
2608 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
746 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy