Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 61.2 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 dk
Muntthee
25min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 dk
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 dk
Koken van jasmijnrijst
35min
Zalmsoufflé
1h
Champignontaart
Brak ocen
Gemarineerde paprika's
Brak ocen
Slasapje
Brak ocen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 dk