Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 61.2 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Kip met amandelen
25min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Penne met tonijn
35min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Appeltaart
1h