Urządzenia i Akcesoria
Koken van jasmijnrijst
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
331.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rijstkoker modus
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Basis kippenbouillon
35 min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Gestoomde rijst
25 min
Poedersuiker
5 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Brak ocen
Koken van basmatirijst
35 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.
Penne met mosselen
1 godz. 5 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min