Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
lub ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Steak Stroganoff
45 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Siciliaanse garnalensalade
40 min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1sa 20 dk
Arabische kip met couscous
45 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min