Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g verse mosselen
- 160 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 40 g olijfolie
- 200 g verse pijlinktvisringen
- 200 g paprikamengeling (bv. rood, groen), in stukken (3 cm)
- 50 g chorizo, in dunne schijfjes
- 400 g tomaten uit blik, volledig, inclusief sap, grof gehakt
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes saffraandraadjes (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
lub ½ blokje kippenbouillon (voor 0,5 l) - 350 g witte korte korrel rijst, voor soepen enz., 13 min kooktijd (zie tip)
- 50 g rauwe garnalen, gepeld
- 1 citroen, in partjes, voor bij het serveren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Courgetteomelet
40 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Pikante kalkoensatés
1h
Fideuá van groenten
40 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min