Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
67 mg
Białko
4 g
Kalorie
919 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ovenschotel van aardappelen
1 godz. 30 min
Mini Burgers
Brak ocen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Gierst met kip en curry
35 min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Gekookte pasta
20 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Geel gekleurde eieren
55 min
Koken van basmatirijst
35 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Miso Udon Noedels
20 min