Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
TM6 TM5

Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
  • 4 el olie
  • zout, naar eigen smaak
  • gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
  • 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
  • 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
919 kJ / 219 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
67 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy