Wersje kompatybilne
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 67 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Bloemkool met kaas
55min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Pastasalade met kip
1h 15 min
Gestoomde marmercake
1h 30min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gestoomde rijst
25 min