Wersje kompatybilne
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Sód
- 67 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mango, banaan en bosbessenpuree
Keine Bewertungen
Muntthee
25min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
De wafels van de foor
3h