Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vacío de ternera limpio (800-1000 g) salpimentado
- 2 - 3 cucharadas de salsa barbacoa
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de verduras variadas congeladas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1089 kJ / 261 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 7.31 g
- Tłuszcz
- 11.47 g
- Błonnik
- 1.44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas al ajillo
50min
Champiñones con jamón y gambas
20 Min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Guarnición de calabacín
30min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Arroz amarillo con pollo
40min
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Menú: Menestra de verduras a la sidra. Flan de coco
1h 40min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20 Min