Urządzenia i Akcesoria
Hokey pokey ice cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
water60 g
-
cornflour30 g
-
milk400 g
-
pouring (whipping) cream340 g
-
white sugar100 g
-
vanilla bean paste1 tbsp
-
salt2 pinches
-
honeycomb broken into bite size pieces (see Tips)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
2919 kJ /
697.7 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
88.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Custard
10 min
Chocolate ice cream
12 godz.
Vanilla ice cream
12 godz.
Buttercream icing
10 min
Classic chocolate fudge
3 godz. 10 min
Damper with golden syrup butter
40 min
Aussie damper
45 min
White chocolate fudge
3 godz. 10 min
Buttermilk scones
35 min