Arroz de salmão, espargos e ervilhas

Arroz de salmão, espargos e ervilhas

3.5 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses

Składniki

  • filetes de salmão
    400 g
  • coentros
    6 pés de
  • cebolinho
    10 pés de
  • hortelã
    4 pés de
  • limão só o sumo
    ½
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • alho
    4 dentes de
  • azeite
    40 g
  • ervilhas descongeladas
    150 g
  • favas descongeladas
    100 g
  • espargos verdes cortados em lâminas
    100 g
  • água
    800 g
  • arroz basmati
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 639.3 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 1862.4 kJ / 445.1 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 52.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...