
Urządzenia i Akcesoria
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
filetes de salmão400 g
-
coentros6 pés de
-
cebolinho10 pés de
-
hortelã4 pés de
-
limão só o sumo½
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b. p/ temperar
-
alho4 dentes de
-
azeite40 g
-
ervilhas descongeladas150 g
-
favas descongeladas100 g
-
espargos verdes cortados em lâminas100 g
-
água800 g
-
arroz basmati300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
445.1 kcal /
1862.4 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
52.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
639.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Arroz
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia