Pâte à tartiner sans gluten

Pâte à tartiner sans gluten

3.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 bocaux

Składniki

  • 150 g de pruneaux dénoyautés
  • 150 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
  • 40 g d'huile de noisette
  • 20 g de sirop d'agave
  • 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
  • 150 g de purée de noix de cajou (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de boisson à la noisette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 32 g
Kalorie 7642.5 kJ / 1831.5 kcal
Tłuszcz 115 g
Błonnik 25 g
Węglowodany 160.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...