Pâte à tartiner sans gluten

Pâte à tartiner sans gluten

3.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 bocaux

Składniki

  • de pruneaux dénoyautés
    150 g
  • de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
    150 g
  • de chocolat au lait praliné détaillé en morceaux
    200 g
  • d'huile de noisette
    40 g
  • de sirop d'agave
    20 g
  • de cacao en poudre non sucré
    2 c. à soupe
  • de purée de noix de cajou (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • de boisson à la noisette
    150 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 1831.5 kcal / 7642.5 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 115 g
Węglowodany 160.5 g
Błonnik 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...