Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)

Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)

3.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
20 pezzi

Składniki

  • 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 250 g di tempeh a pezzi
  • 200 g di patata lessa a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di curcuma in polvere
  • 15 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.1 g
Kalorie 111.2 kJ / 26.6 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...