Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de raisins de Smyrne
- 1000 g de lait
- 60 g de sucre
- 2 c. à soupe de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 125 g de semoule de blé dur
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 819 kJ / 196 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait
1j
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 Min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25 min
Riz au lait
1j
Sucre glace
5 min
Biscuits aux amandes
40 min
Crème au chocolat
1j 20 menit
Crème dessert
15min
Crème renversée au chocolat
Brak ocen
Crème au jus de pomme
4h 15 min
Crème Thermomix®
45 Min