Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pêches
- 1200 g d'eau
- 500 g de sucre
- ½ citron, le jus uniquement
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 4 pêches, avec peau, en 8 parts (voir conseils)
Coulis de framboises
- 125 g de framboises
- 50 g de sucre
- 1 c. à soupe d'eau
- 125 g de framboises, pour la garniture
- 6 boules de glace vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 436.5 kJ / 104.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Brak ocen
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 Std. 45 Min
Sauce hollandaise
25min
Sauce à la moutarde et à l'aneth
2小时 15 分钟
Sauce béarnaise
15 Min
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
Poulet en sauce à la pêche
40min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1小时