Urządzenia i Akcesoria
Rolo de carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses
Składniki
-
sobras de pão150 g
-
cebola150 g
-
dentes de alho2
-
salsa lisa fresca4 pés de
-
1 cubo de caldo de carne (para 0.5 l)caldo de carne caseiro1 c. chá de
-
carne picada1000 g
-
ovos2
-
50 g vinho do Portovinho branco50 g
-
sal1 c. chá de
-
noz moscada em pó1 pitada de
-
vinagre q.b.
-
bacon10 fatias de
-
azeite q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
34 g
Kalorie
1721 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ABC da Thermomix®
173 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bacalhau com espinafre e cenoura
50 min
Rolo de carne
1 godz.
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1 godz.
Empadão de carne
1 godz. 20 min
Lulas com molho mostarda e arroz
50 min
Empada de galinha
2 godz.
Molho Béchamel (versão rápida)
10 min
Rolo de carne
1 godz.
Frango à pizzaiolo
55 min
Almôndegas com molho de tomate
40 min
Lasanha bolonhesa
2 godz. 30 min
Rolo de carne crocante
1 godz.