Lemon Risotto
TM6

Lemon Risotto

4.2 (55 ocen)

Składniki

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
  • 2 lemons, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
  • 3 oz onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 60 oz water, divided
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    lub 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • fresh mint leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
3 g
Sód
851 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy