
Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
ripe tomatoes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
sugar15 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
red wine vinegar20 g
-
chilli powder (opcjonalnie)1 Tbsp
-
paprika1 Tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skinless800 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
Rice
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice rinsed300 g
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
646 kcal /
2706 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
327 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1 godz. 40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 godz. 30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min