Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Chicken Thighs in Red Pepper Sauce
-
garlic cloves halved, to taste2 - 3
-
olive oil20 g
-
brown onions cut in wedges200 g
-
ripe tomatoes cut in pieces150 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
sugar15 g
-
fresh parsley cut in pieces10 g
-
red wine vinegar20 g
-
chilli powder (opcjonalnie)1 Tbsp
-
paprika1 Tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chicken thighs, skinless800 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
Rice
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
long grain rice rinsed300 g
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
35 g
Kalorie
2706 kJ /
646 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Mashed Potatoes
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min