Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de riz gluant
- 600 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de mangue (200 g coupés en petits morceaux et 100 g en petits dés)
- le jus d'un citron vert
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1959 kJ / 467 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mouliné de lentilles corail à l'indienne
45 Min
Entremets mangue et riz à la coco
13 Std.
Perles du Japon coco-banane
30 Min
Brunch du Moyen-Orient
1 Std. 20 Min
Nouilles de riz aux crevettes, lait de coco et brocoli
30 Min
Curry vert de bananes plantain
30 Min
Pad Thaï
50 min
Lassi à la mangue
5min
Riz gluant au lait de coco
8 Std. 45 Min
Velouté de lentilles corail, lait de coco et curry
45 Min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 godz. 30 min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min