Hogaza rústica con centeno

Hogaza rústica con centeno

4.7 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz.
18 rebanadas

Składniki

Esponja
  • de harina de fuerza
    60 g
  • de agua
    60 g
  • de levadura prensada fresca (un dado de 1 cm)
    1 trozo
Pan
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    300 g
  • de harina de centeno
    100 g
  • de sal
    10 g
  • de agua
    300 g
  • de levadura prensada fresca
    10 g
  • aceite de oliva para las manos

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 84 kcal / 354 kJ
Białko 2.7 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 17.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 216.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...