![Panecillos calabaza Panecillos calabaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18055349-5766-4CCE-81F0-E614E3AFA476/Derivates/2a479f17-c953-452d-ada0-6e2adc24058e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 400 g de pulpa de calabaza (en trozos de 2-3 cm)
- 250 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 15 g de sal
- 2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15 min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1h 20min
Pan de té matcha al vapor
2h 10min
Bollos de espelta y queso fresco
45 Min
Pastel de calabaza
1h 50min
Pan de soda irlandés
35 min
Pan de nueces
3hod. 45min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Scones de calabaza
1 Std.
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1 Std.