Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 400 g de pulpa de calabaza (en trozos de 2-3 cm)
- 250 g de harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de azúcar
- 300 g de harina de fuerza
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 15 g de sal
- 2 cucharadas aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 75.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schiacciata de remolacha con salmón ahumado
2 godz. 15 min
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Pan de castañas
4 Std.
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Scones de calabaza
1h
Pan de soda irlandés
35min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Pan rústico de cúrcuma
9 godz. 30 min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1 Std. 20 Min
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50min
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3h