
Urządzenia i Akcesoria
Pasteles de toffee salado y chocolate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
16 raciones
Składniki
Bizcocho
-
de nueces peladas100 g
-
de mantequilla a temperatura ambiente100 g
-
de azúcar100 g
-
de harina de repostería50 g
-
huevos3
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos250 g
Toffee con mantequilla salada
-
de azúcar moreno100 g
-
de mantequilla salada100 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de caramelo líquido20 g
-
de zumo de limón1 cucharadita
-
de sal en escamas1 - 2 pellizcos
Cobertura de chocolate
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos200 g
-
de agua75 g
-
de mantequilla75 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
421 kcal /
1758 kJ
Białko
4.7 g
Tłuszcz
31.7 g
Węglowodany
29.3 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania