Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g de peras (sin piel ni pepitas) cortadas en cuatro
- 50 g de azúcar moreno
- 1 chorrito de zumo de limón
- 30 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
- 20 bizcochos de soletilla
- 250 g de queso cremoso
- 30 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 2 cucharadas de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1587 kJ / 380 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 55.8 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de coco y manzana
50min
Bizcocho húmedo de mandarina y coco
1h 40min
Postre de manzana con canela
20 min
Tarta de ciruelas
1 godz. 5 min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2h 30 min
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3h 20min
Bougatsa griega con miel y pistachos
4h 45min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30 min
Postre de albaricoque con yogur de vainilla
1h 30min
Clafouti de uvas
2h
Tarta de manzana y pera
50min