Helado de gianduja
TM5 TM6

Helado de gianduja

4.7 (37 ocen)

Składniki

  • 110 g de avellanas tostadas
  • 100 g de chocolate con leche y avellanas (en trozos)
  • 150 g de nata (35% de grasa)
  • 350 g de leche entera
  • 2 huevos
  • 80 g de azúcar
  • 20 g de cacao puro en polvo

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1761 kJ / 421 kcal
Białko
8.79 g
Węglowodany
30.56 g
Tłuszcz
29.33 g
Błonnik
1.83 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy