Helado de gianduja

Helado de gianduja

4.7 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

  • de avellanas tostadas
    110 g
  • de chocolate con leche y avellanas (en trozos)
    100 g
  • de nata (35% de grasa)
    150 g
  • de leche entera
    350 g
  • huevos
    2
  • de azúcar
    80 g
  • de cacao puro en polvo
    20 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 421 kcal / 1761 kJ
Białko 8.79 g
Tłuszcz 29.33 g
Węglowodany 30.56 g
Błonnik 1.83 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...