Magdalenas de piel de manzana

Magdalenas de piel de manzana

3.8 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 unidades

Składniki

  • de piel de manzana
    100 g
  • de piel de limón
    10 g
  • de harina de trigo
    200 g
  • de leche de almendras
    200 g
  • de aceite de girasol (opcjonalnie) y algo más para engrasar
    30 g
  • de jarabe de agave
    60 g
  • de canela molida (opcjonalnie)
    ½ cucharadita
  • de levadura química en polvo
    10 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 125 kcal / 527 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 160 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...