Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de piel de manzana
- 10 g de piel de limón
- 200 g de harina de trigo
- 200 g de leche de almendras
- 30 g de aceite de girasol y algo más para engrasar (opcjonalnie)
- 60 g de jarabe de agave
- ½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
- 10 g de levadura química en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 527 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 160 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1 godz.
Bizcocho de manzana
50min
Pastelitos de coco (sin azúcar)
1 godz.
Magdalenas de zanahoria y cacao
50min
Pastel crujiente de manzana
1 godz. 15 min
Magdalenas de chocolate y dátiles
45 min
Bizcocho de coco
45 min
Magdalenas con kiwi
1 godz.
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 godz.
Bizcocho de quinoa y cacao al vapor
3 godz. 15 min
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min