Magdalenas de piel de manzana
TM6 TM5 TM31

Magdalenas de piel de manzana

3.8 (21 ocen)

Składniki

  • 100 g de piel de manzana
  • 10 g de piel de limón
  • 200 g de harina de trigo
  • 200 g de leche de almendras
  • 30 g de aceite de girasol y algo más para engrasar (opcjonalnie)
  • 60 g de jarabe de agave
  • ½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
  • 10 g de levadura química en polvo

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
527 kJ / 125 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.4 g
Sód
160 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy