Magdalenas de piel de manzana

Magdalenas de piel de manzana

3.8 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 unidades

Składniki

  • 100 g de piel de manzana
  • 10 g de piel de limón
  • 200 g de harina de trigo
  • 200 g de leche de almendras
  • 30 g aceite de girasol (opcjonalnie) y algo más para engrasar
  • 60 g de jarabe de agave
  • ½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
  • 10 g de polvo de hornear

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 160 mg
Białko 3 g
Kalorie 527 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...