Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 60 g de pimiento rojo en conserva (escurrido)
- 30 g aceitunas verdes sin hueso
- 1 huevo duro
- 130 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 láminas de masa de hojaldre de aprox. 25x40 cm (550 g)
- 2 cucharaditas de azúcar glas (opcjonalnie)
- 1 huevo batido (para pintar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Białko
- 3.94 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 11.07 g
- Błonnik
- 0.66 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de tomate y atún
30min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20min
Calzone margarita con huevo
2u. 50min
Empanadas de pollo
2h 30 min
Empanada de bonito
1h 20min
Calzone vegetariano
1h 50 min
Empanadillas de bonito y pisto
1h 45min
Empanadillas de Lorca
2h
Coca de puerros y beicon
1h 50 min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30 min
Pizza cuatro quesos
1 godz. 30 min