Rillettes de porc tradition

Rillettes de porc tradition

4.7 87 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de saindoux
    230 g
  • de sauté de porc coupé en petits morceaux
    300 g
  • de poitrine de porc coupée en petits morceaux
    300 g
  • de vin blanc
    200 g
  • d'eau
    350 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de thym frais effeuillées
    3 branches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 413 kcal / 1709.1 kJ
Białko 14.8 g
Tłuszcz 36.2 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...