Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12h
Terrine de campagne
25h 15min
Rillettes de porc et de canard
7h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Rillettes de poulet
6h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min