Rillettes de porc tradition

Rillettes de porc tradition

4.7 92 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 230 g de saindoux
  • 300 g de sauté de porc coupé en petits morceaux
  • 300 g de poitrine de porc coupée en petits morceaux
  • 200 g de vin blanc
  • 350 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 3 branches de thym frais effeuillées
  • 5 g de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.8 g
Kalorie 1709.1 kJ / 413 kcal
Tłuszcz 36.2 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...