
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes de porc tradition
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'ail2 gousses
-
de saindoux230 g
-
de sauté de porc coupé en petits morceaux300 g
-
de poitrine de porc coupée en petits morceaux300 g
-
de vin blanc200 g
-
d'eau350 g
-
de bouillon de volaille1 cube
-
de thym frais effeuillées3 branches
-
de sel à ajuster en fonction des goûts5 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
413 kcal /
1709.1 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
36.2 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rillettes et tartinades
10 Przepisów
Francja
Francja