Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 200 g Blattspinat, frisch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Frischkäse
- 6 Eier
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Feta, gewürfelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Gemüse-Frittata
40min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5 min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Polenta-Pie
1 godz. 50 min
Spinattorte
1 Std.
Quinoa-Pudding mit Himbeersauce
2h
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25 Std.
Artischocken-Tofu-Püree
10min
Zucchini-Omelette
50 Min