Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frittata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Wasser500 g
-
Blattspinat, frisch200 g
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Öl20 g
-
Frischkäse50 g
-
Eier6
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Feta gewürfelt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
804 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinat-Soufflé mit Käse
45 min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1 godz. 20 min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 min
Grünkohlmuffins
35 min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Kürbisauflauf
1 godz. 50 min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 godz. 30 min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1 godz.
Grünkohl-Omelette
35 min
Spinattorte
1 godz.