Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1183 kJ / 283 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aliño con vinagre balsámico
10min
Tortitas de patata
45 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Caldo base
55min
Pollo en pepitoria
45 min
Azúcar de vainilla
72 Std.
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9h 15min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Caldereta de cordero
50min