
Urządzenia i Akcesoria
Estofado de cordero con hinojo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones
Składniki
-
de pierna de cordero deshuesada en trozos600 g
-
bulbos de hinojo (aprox. 500 g)1 - 2
-
de agua750 g
-
de cebolla cortada en 4 trozos100 g
-
de aceite de oliva virgen extra20 g
-
de sal1 cucharadita
-
de pimienta molida1 pellizco
-
palo de canela pequeño1
-
de semillas de hinojo¼ cucharadita
-
de zumo de limón1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
283 kcal /
1183 kJ
Białko
18.5 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
1.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania