Estofado de cordero con hinojo

Estofado de cordero con hinojo

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • de pierna de cordero deshuesada en trozos
    600 g
  • bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
    1 - 2
  • de agua
    750 g
  • de cebolla cortada en 4 trozos
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • palo de canela pequeño
    1
  • de semillas de hinojo
    ¼ cucharadita
  • de zumo de limón
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 283 kcal / 1183 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 1.8 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...