Salsa vizcaína

Salsa vizcaína

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
500 g

Składniki

  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de cebolla roja en cuartos
    300 g
  • dientes de ajo
    2
  • de jamón serrano en dados
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de pulpa de pimiento choricero
    20 g
  • de cayena molida (opcjonalnie)
    1 pellizco
  • de agua
    100 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 1344.2 kcal / 5624 kJ
Białko 36.1 g
Tłuszcz 109.5 g
Węglowodany 59.1 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Sód 2722 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...