Salsa vizcaína

Salsa vizcaína

4.6 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
500 g

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 300 g de cebolla roja en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 20 g de pulpa de pimiento choricero
  • 1 pellizco de cayena molida (opcjonalnie)
  • 100 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 2722 mg
Białko 36.1 g
Kalorie 5624 kJ / 1344.2 kcal
Tłuszcz 109.5 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 18.2 g
Węglowodany 59.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...