Urządzenia i Akcesoria
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zimmerwarm400 g
-
Eier (Kl. M), gekühlt5
-
Rucola (75 g)1 Bund
-
Pflanzenöl200 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft1 - 2 TL
-
Salz½ TL
-
3 Prisen Cayenne-PfefferPiment d'Espelette3 Prisen
-
Thunfisch, in Öl2 Dosen
-
Bottarga (siehe Tipp)10 - 15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
3523 kJ /
841 kcal
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Eiersalat
50min
Zwiebelsuppe
45min
Frühlings-Kartoffelsalat
2h 55min
Avocado-Dip
10min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50h
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50min
Kartoffelpüree, italienisch
45min