Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 5 Eier (Kl. M), gekühlt
- 1 Bund Rucola (75 g)
- 200 g Pflanzenöl
- 50 g Olivenöl
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
-
3
Prisen Piment d'Espelette
lub 3 Prisen Cayenne-Pfeffer - 2 Dosen Thunfisch, in Öl
- 10 - 15 g Bottarga (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3523 kJ / 841 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 80 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milchreis mit Erdbeeren
50 min
Champignoncremesuppe
15 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 godz. 30 min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Seehecht-Medaillons mit Rote-Bete-Rucola-Salat
1h 15min
Spargelcremesuppe
25 min
Tomatensuppe
45 min
Andis Schokoladenkuchen
2h
Reis mit Gemüse und Ei
1h
Chicorée mit Reis und Zitronensauce
50 min
Gemüse-Eierstich-Suppe
45 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min