Urządzenia i Akcesoria
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zimmerwarm400 g
-
Eier (Kl. M), gekühlt5
-
Rucola (75 g)1 Bund
-
Pflanzenöl200 g
-
Olivenöl50 g
-
Zitronensaft1 - 2 TL
-
Salz½ TL
-
3 Prisen Cayenne-PfefferPiment d'Espelette3 Prisen
-
Thunfisch, in Öl2 Dosen
-
Bottarga (siehe Tipp)10 - 15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
3523 kJ /
841 kcal
Tłuszcz
80 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2019
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3 godz.
Cheesecake mit Himbeeren
2 godz.
Kartoffelsalat
3 godz. 10 min
Nudelsalat
1 godz.
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Reis-Gemüse-Salat
45 min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55 min
Reis mit Gemüse und Ei
1 godz.
Oliven-Schafskäse-Omelette
30 min
Ei im Körbchen
55 min
Schoko-Kirsch-Kuchen aus dem Varoma
4 godz. 35 min