Urządzenia i Akcesoria
Anis-Birnen aus dem Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Milch120 g
-
Sahne120 g
-
Honig15 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Birnen4
-
Zitronensaft20 g
-
Sternanis8
-
Wasser700 g
-
Eiscreme mit Vanillegeschmack4 Kugeln
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
1810 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.
Lemon Curd
1 godz.
Zabaglione al Prosecco
15 min
Birnen-Parfait
6 godz.
Financiers
40 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Ananas-Päckchen
1 godz.