Urządzenia i Akcesoria
Scharfes Rindfleischpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
5 Schraubgläser
Składniki
-
Peperoni, rot entkernt, in Stücken150 g
-
Knoblauch30 g
-
Ingwer, frisch10 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken2
-
neutrales Öl100 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Sojabohnenpaste500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 Schraubgläser
Białko
116 g
Kalorie
16349 kJ /
3903 kcal
Tłuszcz
178 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
454 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zu Gast in China
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ajvar
1 godz.
Frischkäsepralinen mit Beef Jerky und Peperoni
20 min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 godz. 30 min
Orient-Rub
15 min
Jerk-Gewürz
5 min
Berbere-Gewürz
10 min
Ingwersirup
1 godz.
Orancello
192 godz.
Avocado con Carne
1 godz.
Bloody Mary Suppe
25 min
Ajvar - Rote Paprikasauce
1 godz. 15 min
Kiwi-Likör
30 min