Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
lub 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1572 kJ / 376 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla Veracruz
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h